Torsdag

hallå hallå hur har ni det på höstlovet? Jag har det bra, har mäst tagit det lungt osv men idag har jag haft en liten spelning med några från klassen för ca 65 pers och det var kul! Bilden är tagen efter spelningen då vi "Äter rester i logen efter giget, som ett äkta sliskigt gammalt dansband!" som Jossan utryckte det haha!
Imorgon ska jag träffa fina vänner och åka till eskilstuna och titta i affärer osv. Det blir mysigt!

Story of my life


konstiga blickar, undrar varför

Idag i skolan hade vi några stycken i min klass bestämt att vi skulle slä ut oss och se lite läskiga ut i skolan eftersom de snart är halloween. Det var välidgt kul och man fick verkligen många undrande blickar på sig haha.
Efter skolan gick vi några stycken från skolan och klassen traditionsenligt och åt tillsammans som vi alltid gör innan alla lov, för nu är de höstlooov!
 
 

Musikal

Om man går estet musik i min skola så får man vara med och göra en musikal i antingen tvåan eller trean. 
Jag går nu i tvåan och min klass tillsammans med treorna ska göra "All shook up" med musik av Elvis Presley!
Idag fick vi reda på vilka roller som vi ska spela. Till min förvåning fick jag en av huvudrollerna! 
Jag tycker det kommer bli både läskigt och riktigt kul! Så nu är det bara att öva öva och öva fram till premiären i maj nästa år.
 

Presenter

Som ni såg igår så var det min födelsedag (tjugonde oktober, därav mitt bloggnamn, men det har ni säkert redan listat ut heh). I lördags var några i släckten hemma hos mig och firade mig och gav mig presenter och så. Sen igår så kom mamma och pappa in med presenter på sängen på morgonen!
 
Ser ni föresten på bilden att jag fått biljetter? Till HÅKAN HELLSTRÖM. Är jättejätteglad! 55 dagar kvar!
 

ITS MA BIRTHDAY TODAY

 
 

Olly Murs

Efter skolan igår åkte jag direkt till Stockholm och sedan vidare till Fryshuset och ställde mig i kö med mina vänner. När klockan blev runt 18:30 började kön röra sig och vi kom in i "arenan". Någon halvtimme senare ställde sig Ulrik Munther på scenen och sjöng några låtar, de var underbart för har saknat honom så mycket. Någon halvtimme efter att Ulrik hade gått av scenen kom killen som vi hade väntat på upp på scenen, Olly Murs! Åh han är så himla himla härlig. Han är riktigt riktigt bra verkligen! Fjärde gången jag såg honom och jag blir som kär på nytt varje gång. Längtar redan till nästa gång jag får se honom.

Veronica Maggio

Maggios nya platta är riktigt riktigt bra! Favvo låten är "Hela Huset" som hon sjunger med bästa Håkan.
Om ni av någon konstig anledning inte har lyssnat på låtarna än så klicka på bilden!

morgonsol

 
 
 
 

#4YearsOfUlrikMunther

 
För 4 år sedan vann Ulrik lilla melodifestivalen. 4 år. Tiden går alldeles för fort. Det har hänt så mycket på 4 år.
Jag är så stolt över honom och jag tycker om honom så himla himla mycket.

första oktober