år&dar


Twist and Shout

 
Har lyssnat på denna ca hela dagen om och om igen. Otroligt bra cover!
Jag tycker om Lewis Watson och Gabrielle Aplin väldigt mycket och brukar lyssna på deras musik så det gjorde ju det ännu bättre att dem var med.

258 & 259 dagar kvar

"Jag är så himla taggad och nervös inför lördag. Kommer jag gråta av glädje eller av sorg? De är bara att vänta och se." 
Så skrev jag i torsdags och idag är de lördag och vet ni vad? Jag grät av glädje!
Bästa Jenny fixade biljetter till konserten den 13 juni och när en till konsert (den 14 juni) bekräftades så gick jag in och köpte biljetter till den också. JAG ÄR SÅ SJUKT JÄKLA GLAD.

Torsdag

Så himla värdelös dag, hade en lektion på 50 min där vi bara tittade på film och sen var dagen slut. Det var ju ioförsig riktigt skönt med sovmorgon men ändå.
Just nu lyssnar jag på Håkan och hela kvällen har jag försökt att plugga men det är så svårt och så döds tråkigt.
Jag är så himla taggad och nervös inför lördag. Kommer jag gråta av glädje eller av sorg? De är bara att vänta och se.
 

måndag, tisdag, onsdag, torsdag, fredag

 
 
 
 
 

One Direction

8 Maj 2013 såg jag One Direction för första gången live på Friends Arena i Solna. Herregud vilken bra konsert det var och allt jag ville var att se dem igen efteråt. 
För några timmar sedan fick jag veta att de kommer tillbaka till Sverige den 13 Juni 2014.
Nästa vecka släpps biljetterna och allt jag vill är att få biljetter. 
Åh tänk att jag kanske får se Liam, Zayn, Harry, Niall och Louis igen. SÅ SJUKT
 
(njdjaldjlakjflkajsfklahsdahsdjkajslkfjal asså älskar dem så mycket)
 
 
 
 

ny blogg

Ännu en blogg att försöka att uppdatera. Jag förstår egentligen inte varför jag skaffar bloggar eftersom jag ändå inte har något intressant att skriva. Men det är så kul att ha någonstans att lägga upp bilder så jag ska försöka med ännu en blogg. Senast hade jag en sommarblogg men när sommaren tog slut så var ju den rätt onödig så nu skaffar jag denna och hoppas det går bättre. 
Mina intressen är musik, ja nästan allt som har med musik att göra. Jag älskar att vara på konsert och jag älskar att sitta i timmar och spela på min gitarr. Så jag gissar att bloggen kommer handla mycket om musik.
Ja men vi hörs i nästan inlägg!